Πώς να επιλέξεις ένα λογισμικό διαχείρισης κομμωτηρίου

Το λογισμικό διαχείρισης είναι ένα θεμελιώδες εργαλείο για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων ενός κομμωτηρίου ή κέντρου αισθητικής. Αυτό γιατί απλοποιεί και συγκεντρώνει την καθημερινή δραστηριότητα εντός της επιχείρησης.

Ο βασικός στόχος κάθε εργαλείου διαχείρισης κομμωτηρίου είναι να βελτιστοποιεί τις εσωτερικές διαδικασίες (αποδοχή των ραντεβού, καταγραφή στοιχείων στην καρτέλα πελάτη, διαχείριση της αποθήκης, παραγγελίες κλπ.) και να υποστηρίζει αποτελεσματικά την δουλειά του επαγγελματία.

Το κύριο χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει κάθε πρόγραμμα διαχείρισης κομμωτηρίου είναι η ευχρηστία, να μπορεί ο κάθε συνεργάτης σου να το διαχειρίζεται με ευκολία.

Επίλεξε το λογισμικό διαχείρισης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου

Το δεύτερο χαρακτηριστικό είναι η ευελιξία στην χρήση. Κάθε λογισμικό διαχείρισης θα πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιθεί σε πολλαπλές συσκευές. Όλο και πιο συχνά οι κομμωτές και οι αισθητικοί χρησιμοποιούν τα smartphone ή tablet τους για να διαχειριστούν τα ραντεβού τους.

Αυτός είναι και ο λόγος που το Funkmartini Business λειτουργεί σε iPhone, iPad, Windows και Android σε οθόνη αφής. Αποφεύγοντας τη χρήση του πληκτρολογίου και ποντικιού, μπορείς να διαχειριστείς το κομμωτήριο σου από οποιαδήποτε συσκευή.

Η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας. Οποιοδήποτε εργαλείο διαχείρισης πρέπει να λειτουργεί με ασφάλεια και αξιοπιστία στ0 100%.

Η διαχείριση κομμωτηρίων και κέντρων αισθητικής βρίσκεται σε cloud. Δεν χρειάζεται καμία εγκατάσταση hardware για να λειτουργήσει και αρκεί μόνο μια σύνδεση στο ίντερνετ.

Όντας στο cloud μπορούμε να διατηρούμε το λογισμικό ενημερωμένο και να διατηρούμε όλα τα αντίγραφα των δεδομένων με ασφάλεια.

Επίλεξε το λογισμικό διαχείρισης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου

Το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης είναι αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.

Γιατί να εμπιστευτείς τη Funkmartini; Γιατί είμαστε η μεγαλύτερη πλατφόρμα διαχείρισης online ραντεβού στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία και την Πορτογαλία.

Κατανοούμε τη δουλειά των κομμωτών και αισθητικών και θέλουμε να ενισχύσουμε το δημιουργικό σου έργο απλοποιώντας την διαχείριση των κομμωτηρίων σου.

Δημιουργήσαμε λοιπόν μια απλή, ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση που θα σου επιτρέψει να αφιερώσεις πλήρως τον χρόνο σου στους πελάτες.

Εσύ είσαι ο καλλιτέχνης, εμείς ο μάνατζερ σου.